FUTSAL MEGYEI DÖNTŐ

Nem sikerült a bravúr, de elégedett a játékosaival a felkészítő tanár...

Diákolimpia futsal megyei döntő

2021.11.17

Utazás
7:00-ra volt megrendelve a buszunk, amin a Fáy diákjaival és tanáraival együtt utaztunk. 20 perces késéssel indultunk, hiszen reggel írt a kapusom, hogy lázas lett, így vészkapust kellett hívnunk.

Torna
A megyei döntőre a Hild (Győr), Bercsényi (Győr, rendező), Fáy (Sopron) és a mi csapatunk jutott ki. A csapatok körmérkőzéseket játszottak. A két továbbjutó a Bercsényi és a Fáy lett.

A csapat tagjai: Szekeres Enzo Márió, Stemler Péter, Kövér Ádám, Szántó Bulcsú, Bognár Dávid, Bella Bálint, Novacsek Csaba, Molnár Ábel, Pfeiffer Márkus, Máté Bence, Bogdányi Tamás

mérkőzés: VV-Bercsényi 0-1

mérkőzés: VV-Hild 1-3

mérkőzés: VV-Fáy 0-4

Értékelés
Az eredmények ellenére büszke vagyok a csapatunkra, hiszen idáig eljutni már egy szép teljesítmény, főleg úgy, hogy a csapat magja fiatalabb diákokból áll. Kulcsfontosságúnak bizonyult az első mérkőzésünk, ahol óriási ellenszélben a torna egyik legjobb mérkőzésén 1-0-ra alulmaradtunk a házigazda Bercsényi ellen. A mérkőzésen egy időntúli kisbüntetőt is hibáztunk. A vereség után nem tudtak a fiúk felocsúdni és fizikálisan is elfáradtak a kulcsjátékosaink.

Sopron,2021.11.18.                                                                                                                      Ivancsics Detre
testnevelő tanár