BALLAGÁS 2021

VOLT ballagás :-)
Továbbiak...

Az idei évben rendhagyó ballagásunk mellett – a járványügyi helyzet mérséklődésének köszönhetően – klasszikus búcsúztató keretein belül is elköszöntünk végzőseinktől.
Tanulóink véleményét olvashatják a továbbiakban:

„Örülök, hogy volt ballagás, mivel sokkal nagyobb élményt nyújtott, mint egy online esemény. Személyes és szívhez szóló ünnepélyt sikerült készíteni. Azáltal, hogy idén a ballagás az érettségi dolgozatok megírása után történt, mi diákok szerintem sokkal nyugodtabban és nagyobb élvezettel álltunk ki az ünnepségen a jelenlevők elé. A ballagás egy nagyon fontos esemény, épp ezért jó, hogy meg lehetett rendezni a járványügyi előírások mellett.” Kovács Ákos 12.D

„Véleményem szerint az iskola falai között zajló ünnepség sokkal közvetlenebb, szebb és meghatóbb, mint az online ballagás. Így el tudunk búcsúzni személyesen osztálytársainktól, tanárainktól, diáktársainktól és az osztálytermeinktől, amelyekben az óráink zajlottak.
Ez a búcsú méltóbb, mint az internet előtt állva kamerán nézni egymást. Remélem, ezentúl is csak ilyen formában lesz a sok iskolásnak lehetősége a ballagásra.
Csigó Nina Martina 12.D

 

Ballagási videónk az alábbi linken megtekinthető:

BALLAGÁSI VIDEÓ

 

 

 

 

Kisalföldben:

Megjelent cikk a ballagásról

Megjelent cikk  a ballagásról