SZAKMAI TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI

Nem kedvezett az elmúlt pandémiás időszak sem a versenyekre felkészítésnek-felkészülésnek, sem a versenyek lebonyolításának...

Többszöri halasztás, meghirdetett, de elmaradt versenyek, - esetenként versenyfordulók törlése jellemezte az időszakot. Ennek ellenére tanulóink ismételten jól teljesítettek.

XXVIII. Csernyánszky Imre Országos Középiskolai Pneumatika Verseny

Az induló Kiss Attila, Németh Zolta Farkas kétfős csapatunk az elődöntőben elért eredménye alapján, a húsz csapatból álló döntőbe jutott. A döntőt nem rendezték meg, az így kihirdetett végeredmény alapján versenyzőink a sűrű középmezőnyben végeztek. Felkészítő tanáruk Bellák György László.

A tanévi Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye (ÁSZÉV)

Szakgimnáziumi osztályaink idén érettségiző tanulói nagy számban mérték meg felkészültségüket, tudásukat  a február közepén online lefolytatott elődöntőkben. Mechatronikai ismeretek tárgyból Horváth Gergő, Lócsi Dániel tanulók, míg informatikai ismeretek tárgyból Borsodi Gergő jutott tovább a verseny jellemzően húszfős döntőjébe.

Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV)

A legtöbbször halasztott verseny, a megtartott első versenyhete után minden további versenyét törölte az Iparkamara a járványhelyzet miatt. A mechatronikai technikus szakmai versenyen intézményünket két tanuló képviselte. Versenysorrendet a megszakítás miatt nem hirdettek.

 

Sopron, 2020. március 30.

Vida László
szakmai igazgatóhelyettes