Vasvilla’ Városismereti séta és projektnap 2019.10.11.

A Vasvilla’ történetében 30 éve hagyományosan sorra kerül a Városismereti séta, amely a vasvillás diákok számára lehetőséget nyújt nagy múlttal rendelkező városunk történetének megismeréséhez.

Vasvilla’ Városismereti séta és projektnap 2019.10.11.

A Vasvilla’ történetében 30 éve hagyományosan sorra kerül a Városismereti séta, amely a vasvillás diákok számára lehetőséget nyújt nagy múlttal rendelkező városunk történetének megismeréséhez. A pedagógia módszerek megújításának jegyében 5 éve projektnap formájában szerveztük át a programot.

Az évfolyamok osztályonként a tananyaguknak megfelelő témák feldolgozását részben kötött, később önálló módon dolgozzák fel, amely a kooperatív oktatási gyakorlatok alkalmazását teszi lehetővé és új  értékelési formák megjelenését valósítja meg.

Reméljük, az új tananyagfeldolgozási módszer elfogadást és tetszést arat, majd beépül a tanulók repertoárjába. Szándékunk szerint az érettségi témakörök feldolgozásánál a jövőben elterjedő oktatási – közösségszervezési módszer lesz a projekt. Kötetlen, jó hangulatú tanulási tevékenységre törekedtünk, a mellékelt fotókon láthatóak a projektnap eseményei.varosismereti_projektnap_2019További híreink