Irányított véradás a Vas-Villa'-ban

Gereben Lívia gyógyulásáért

Október 9-én várják a segíteni akarókat
Irányított véradás a Vas-Villa'-ban
 Gereben Lívia gyógyulásáért

Ahogy arról korábban már értesülhettünk a médiából, a 20 esztendős kecskeméti kosaras tehetségnél, Gereben Líviánál a közelmúltban leukémiát diagnosztizáltak. Ahhoz, hogy a fiatal sportoló győztesen kerüljön ki élete legnagyobb csatájából, nagyon sok vérre van szükség. Elengedhetetlen, hogy a kezelések során folyamatos rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségű vér. Az országban sokan próbálnak segíteni Lívinek, emiatt különböző helyszíneken irányított véradásokat szerveznek.
A Soproni Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Gimnáziuma is e nemes cél mellé állt. A sporttagozatos diákok kezdeményezésére 2019. október 9-én minden jelentkező pedagógus, 18 év feletti diák, technikai dolgozó, illetve a városból érkező „külső” véradó Gereben Lívia gyógykezelését segíti elő, aki RH+ 0 vércsoporttal rendelkezik. Annak érdekében, hogy a vér biztosan eljusson Lívihez, az irányított véradásnál a következő adatokra van szükség:


Név: GEREBEN LÍVIA
Születési hely, idő: KECSKEMÉT, 1999.11.05.
TAJ szám: 116614609
Vércsoport: 0 RH+
Intézmény: DÉL PESTI CENTRUMKÓRHÁZ
ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET
BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ 22 ÉPÜLET
1097 ALBERT FLÓRIÁN ÚT 5.


Kérjük és várjuk mindazokat, akik hajlandók önzetlen segítséget nyújtani abban, hogy a kecskeméti kosaras tehetség, Gereben Lívia győztesen kerülhessen ki élete legnagyobb csatájából! Várunk továbbá minden véradót, minden vércsoportra köszönettel szükség van.

A helyszín: a soproni Vas-Villa' (Ferenczy János utca 7.),
az időpont: 2019. október 9. 8.00 – 12 óra között

Módos Anikó


További híreink